با اقدام به موقع تیم درمان و اورژانس هوایی محقق شد؛
بانوی ۲۴ ساله هرمزی پس از چهار مرحله سقط جنین، سرانجام نوزاد خود را در آغوش گرفت
با همکاری گروهی بالگرد اورژانس هوایی، کادر درمان جزیره هرمز و بیمارستان شریعتی مادر ۲۴ ساله هرمزی پس از چهار مرحله سقط جنین، نوزاد خود را در آغوش گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با اقدام به موقع تیم پزشک و مامای مرکز هرمز و هدایت ستاد مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس ، اورژانس هوایی و همچنین کادر درمان بیمارستان شریعتی بندرعباس بانوی هرمزی از خطر نجات یافت و نوزادش به سلامت چشم به جهان گشود
دکتر غلامعلی جاودان ضمن تقدیر از همکاری گروهی تیم های درمانی و اورژانس هوایی گفت: برای نجات جان جنین و مادر باردار با علائم خطر زایمانی، علی رغم وجود شرایط جوی نامساعد، اعزام اورژانس هوایی انجام و انتقال این مادر با همراهی ماما به بیمارستان شریعتی صورت گرفت.
دکتر زینب الهی رئیس بیمارستان شریعتی در این خصوص گفت: پس از انتقال و پذیرش ، بلافاصله مادر باردار ۲۴ ساله هرمزی که در شرایط اضطراری زایمان پرخطر قرار داشت، در هفته ۳۹ بارداری با روش سزارین ختم بارداری شد.
دکتر الهی با عنوان اینکه این مادر سابقه ۴ سقط جنین را داشته و این پنجمین بارداری وی بود گفت: خوشبختانه زایمان با موفقیت انجام و نوزاد دختر با وزن ۳ کیلو ۲۲۰ متولد شد
الهی در خاتمه گفت: هم اکنون نوزاد در بخش نوزادان بیمارستان بستری و حال عمومی مادر و نوزاد مساعد می باشد.
نظر دهید